ΜΑΝΗ

Μάνη

Η Μάνη, πανέμορφη όλες τις εποχές συνδυάζει αναρίθμητα ιστορικά μνημεία με την απίστευτη φυσική ομορφιά του "άγριου" τοπίου της. Ειδυλλιακά μέρη που προσφέρονται για περιπάτους μέσα από πλακόστρωτα καλντερίμια, σημαντικά μνημεία και αξιοθέατα, κάστρα, σπήλαια, μοναδικούς παραδοσιακούς οικισμούς με επιβλητικούς μανιάτικους πύργους, υπέροχες θάλασσες και πανέμορφες παραλίες που θα σας ενθουσιάσουν.

Μπροστά από τις άνυδρες ελιές, τις φραγκοσυκιές και τις λαξεμένες πυργόπετρες, ο χρόνος έχει καταγράψει προϊστορικούς πολιτισμούς, μεσαιωνικές θαλασσοπειρατείες, ηρωικούς αγώνες της επανάστασης του 1821, μοιρολόγια που φιλοσοφούν και απελευθερώνουν ένα ανυπόταχτο και περήφανο πνεύμα.

Αποτελεί έναν μοναδικό προορισμό για ηρεμία, ξεκούραση και διασκέδαση, με σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες, παραδοσιακά ενοικιαζόμενα δωμάτια και γραφικά ταβερνάκια με μοναδικές λιχουδιές της μανιάτικης γης.

Όλα αυτά συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για να γιορτάσετε τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας, σε ένα μοναδικό περιβάλλον όπου η μανιάτικη φιλοξενία παραμένει προτεραιότητα.

Όπως λένε, περαστικός βλέπεις τη Μάνη σε τρεις ημέρες, περπατητής σε τρεις μήνες και για να δεις τη ψυχή της θέλεις τρεις ζωές: μία για τη θάλασσα, μία για τα βουνά της και μία για τους ανθρώπους της!