Ειδικές Παροχές

Ειδικές παροχές

Η ομάδα μας, με καταξιωμένους συνεργάτες, περιμένει όλους εσάς που επιλέγετε τη Μάνη για να πραγματοποιήσετε την εκδήλωσή σας.

Εσείς δεν έχετε παρά να περιγράψετε όσα φαντάζεστε και από κει και πέρα όλα ενορχηστρώνονται από τους ειδικούς του ΗΤΑΝ ΚΑΙΡΟΣ.

Διακοσμητές για τον χώρο της εκδήλωσης και της εκκλησίας, φωτογράφοι, d.j, ορχήστρα, ομάδα παραδοσιακών χορών, μουσικοί που θα σας συνοδεύουν προς την εκκλησία, bartender-ετοιμασία coctail welcome έξω από την εκκλησία, μπουμπουνιέρες με παραδοσιακά προϊόντα, ενοικίαση πολυτελών αυτοκινήτων ή old fashion, άμαξα με άλογα, τέντες βροχής, πίστα χορού, βεγγαλικά, μηχανές καπνού, φωτορυθμικά, ετοιμασία καλαθιών καλοσωρίσματος με παραδοσιακά προϊόντα στα δωμάτια των καλεσμένων σας, ετοιμασία φαγητού και snack για να καλοσωρίσετε τους καλεσμένους σας μια ημέρα πριν την εκδήλωση, οργάνωση bachelor party σε club της περιοχής. Για τους μικρούς μας φίλους, κλόουν, φουσκωτά παιχνίδια, καρότσι παγωτού, ποπ κορν, hot dog...

Είναι μερικές από τις επιθυμίες σας που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε γιατί τα πάντα μπορούν να συμβούν αρκεί να θέλετε να τα ζήσετε!